corpus logo

CORP(u)S Horror Journey

Een bloedstollende ‘reis door de mens’ bij CORPUS

Van 31 januari tot en met 4 februari 2024 wordt CORPUS ‘reis door de mens’ angstaanjagend anders. Die week staat CORPUS in het teken van de CORP(u)S Horror Journey. Deze reis bestaat uit een combinatie van scare nights en een escape room, waarbij de bezoekers een angstaanjagende reis maken met een spelelement. CORPUS wil met de CORP(u)S Horror Journey een nieuw publiek aanspreken en daarmee nieuwe bezoekers aantrekken.

Tijdens de verbouwing van CORPUS gaat het helemaal fout. Door een technische storing komt het reusachtige mensfiguur tot leven. Vanaf dat moment heeft CORP(u)S de bouwvakkers en werknemers die in het gebouw aanwezig zijn, in zijn macht. CORP(u)S wil ten koste van alles een echt mens zijn, maar mist lichaamsdelen en bedenkt een misdadig plan: de CORP(u)S Horror Journey! Niets of niemand ontziend en ontdaan van een eigen wil, zoeken de bouwvakkers en werknemers lichaamsdelen voor CORP(u)S. Ze jagen bezoekers op en proberen ledematen te stelen. Lukt het jou om je ‘reis’ en daarmee het verhaal tot een goed einde te brengen, het spel op te lossen en CORP(u)S te verslaan?

Tickets reserveren

De tickets voor CORP(u)S zijn nu verkrijgbaar en kosten €26,95 per persoon. De adviesleeftijd voor deze spannende reis is 12 jaar. Afhankelijk van de dag, kun je tijdsloten boeken van 15:00 tot 23:00 uur. Er is een beperkt aantal tickets voor deze angstaanjagende experience, dus reserveer jouw tickets snel. Het is misschien wel de laatste reis die je ooit zult maken. Durf jij erbij te zijn? Heel graag tot dan!

× Stel je vraag