corpus logo

De Q&A show van Dylan Haegens

Zondag 17 december komt Dylan Haegens naar CORPUS ‘reis door de mens’ in Oegstgeest! Voor één middag verruilt hij met zijn team de filmset met het podium van CORPUS Congress Centre. Hij is live te zien in zijn Q&A show waarbij de regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid het voorprogramma verzorgt. CORPUS organiseert dit evenement naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van de experience.

Het voorprogramma van Zorg en Zekerheid bestaat uit de ‘YoLo-workshop Knuffelsjudo’ van judoleraar en sportpedagoog Yos Lotens. Kinderen van het basis- en voortgezet onderwijs werken spelenderwijs met grote dierenknuffels aan hun motoriek en sociaal-emotionele ontwikkeling. Respect en samenwerking staan hierbij centraal.

Programma Q&A show

De deuren van de Congreszaal van CORPUS openen om 13:30 uur en de show start om 15:00 uur. Na de unieke en interactieve YoLo-workshop, volgt de Q&A show van Dylan Haegens met de tosti, challenges en heel veel lachwekkende momenten. Alles wat je kent uit de vlogs van Team Dylan Haegens ga je tegenkomen bij CORPUS op 17 december. Natuurlijk zijn Marit, Rick en Teun ook aanwezig. 

Tickets reserveren

De tickets voor de Q&A show zijn nog verkrijgbaar en kosten €12,50 per persoon. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze show, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Wanneer je tickets boekt voor de Q&A show kun je gebruik maken van een exclusieve korting op een bezoek aan de ‘reis door de mens’. Zien we jou ook op 17 december? Heel graag tot dan.

× Stel je vraag