corpus logo

CORPUS breidt uit naar China

9 maart 2023

CORPUS opent dit jaar een tweede vestiging in de Chinese stad Ma’anshan. De softopening heeft inmiddels plaatsgevonden en de locatie in het oosten van het land zal haar deuren naar verwachting medio 2023 openen. 

De vestiging in China is identiek aan het oorspronkelijke concept dat in Oegstgeest te zien is. 

CORPUS-oprichter Henri Remmers wil met de uitbreiding nog meer aandacht besteden aan de wonderen van het menselijk lichaam. “Gezond leven is belangrijk voor iedereen; kennis speelt hier een grote rol in”, zegt hij. “We willen dat bezoekers na afloop van de ‘reis door de mens’ naar huis gaan met een andere kijk op hun lichaam.”

CORPUS werkt naast de vestiging in Ma’anshan ook aan andere vestigingen wereldwijd. Momenteel zijn de onderhandelingen voor een CORPUS in Orlando en Houston in een vergevorderd stadium.

Over CORPUS

CORPUS is een interactieve experience waarbij bezoekers een ‘reis door de mens’ maken. Zij ontdekken wat het menselijk lichaam zo bijzonder maakt, hoe diverse organen werken en wat zij zelf kunnen doen om gezonder te leven. Ook beschikt het bedrijf over een congrescentrum voor zakelijke klanten. CORPUS viert in 2023 haar 15-jarig bestaan. 

× Stel je vraag