corpus logo

CORPUS nodigt omwonenden uit voor buurtfeest

27 februari 2023

‘Reis door de mens’ bestaat 15 jaar

CORPUS in Oegstgeest organiseert 15 maart een groots buurtfeest voor de inwoners van de regio. Aanleiding is het vijftienjarig bestaan van de experience waarbij je op reis gaat door het menselijk lichaam.

Iedereen kent het beeld van de reusachtige zittende mensfiguur langs de A44. Het is inmiddels zo vertrouwd dat je bijna vergeet dat er zich dagelijks daarbinnen iets bijzonders afspeelt. Jaarlijks maken hier 200.000 mensen van over de hele wereld kennis met de wonderen van het menselijk lichaam en hoe ze daar goed voor kunnen zorgen.

Feestelijk jaarprogramma

Het derde lustrum wil CORPUS dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens het feest van volgende maand kunnen inwoners van Oegstgeest, Leiden en de rest van de regio genieten van onder meer een preview van de ‘reis door de mens’, springkussens en een live DJ. Ook worden het lustrum-thema en het feestelijke jaarprogramma onthuld.

Het event bij CORPUS begint 15 maart om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. In tegenstelling tot andere dagen zijn tijdens dit feest ook kinderen onder zes jaar oud van harte welkom. Als klap op de vuurpijl is de toegang gratis.

× Stel je vraag